PÉNZKERESÉS!!!
PÉNZKERESÉS!!!
Menü
 
EZEKET AJÁNLÓM!
 
Autosurf cégek

Ezen az oldalon szeretném bemutatni a netes pénzkeresés szerintem legegyszerűbb módját,az autosurf-t.Az auto-surf cégek,azért fizetnek neked,hogy weboldalakat nézz.Naponta 20-25-50oldalt,ez cégenként változó.Ha a napi oldalszám lefutott,jóváirják a napi kereseted,amit az aktuális szinted határoz meg.Az alábbi cégek mindegyikénél regisztrációkor kapsz egy alapszintet.

Pl.az Megasurf-nél ez 10$,és ennek a 10 százalékárt "dolgozol" naponta,tehát 1$t keresel.Viszont ha a keresetedből megvásárolsz egy vagy több újabb szintet,akkor ugye naponta ennek a 2,3,...sokszorosát is keresheted!Azt természetesen Te döntöd el,hogy a pénzeden újabb szintet vásárolsz,vagy kéred a kifizetését(ha elérted a kifizetési minimumot)

Érdemes persze minél több cégben "benne lenni",hiszen így több helyről jön a pénz,és a programok simán lefutnak egyszerre,különablakokban.Aztán ahogy múlik az idő,úgyis látod melyik az a pár cég,ami számodra a legjobb feltételeket biztosítja,és esetleg a több másik cégnél megkeresett pénzedet is oda fektetheted.  

 

Most,hogy már megvan a helye,neki is állhatsz pénzt keresni!Regisztrálni a linkekre kattintva,majd a Sign up vagy Join menüben tudsz!

CÉGEK

http://4daily.com/?ref=182634

(Ajánlóm)

Ezt nagyon tudom ajánlani, Ők büszkélkednek a legnagyobb táborral! A legjobb szörfös cég az interneten. Régóta, megbízhatóan dolgoznak. Regisztrálsz, bejelentkezel, elindítod a szörfözést és csak figyelsz. Egy nap max 80 oldalt nézhetsz meg (ez fél óra) és alapból 16 centet kereshetsz. De a nyolcvan oldalnál néha bedob egy extra bonuszt, s így a dupláját is megkaphatod. A 80 oldal megtekintéséért kapsz kreditet is. Ezeket a krediteket saját oldalad hirdetésére költheted. Megéri, mert így jelentős forgalmat generálhatsz! Ha kevesled az így megszerzett pénzt, akkor visszaforgathatod, befektethetsz. Ezt Upgrade-nek nevezik, és szinteket vehetsz. Minden egyes szint megvásárlásával növelheted az összeget, amit a napi szörfért kaphatsz. Érdemes, ha kevesled az egy-másfél havi nyolc dollárt, ami a kifizetési minimum.

http://www.14daily.com/?ref=2361

Csatlakozásért  $10 kapsz és 14%-ot,azaz 1,40$  40 oldal leszörfözésért  naponta .Minimum kifizetés $50 STROMPAY vagy  E-GOLD

http://www.surfjunky.com/?r=atteszka (EZT NAGYON AJANLOM)

 

Autó szörf. Ez tényleg az. Reggel elindítom, este leállítom. 0,45 dollár egy óra, 25$ a payout minimum azaz a kifizetési. Sok PopUp -ot dob fel, blokkold őket nyugodtan. Csak a fő böngészőkkel működik pl.: Internet Explorer

 

http://www.6dailysurf.com/?ref=17043

Ez a cég hasonlóként működik mint a 4daily. A különbségek: itt az első szint nem 4 hanem 6 dollár, a kifizetési minimum pedig 8 helyett 12 dollár. De ugyanúgy lehet upgradelni. Itt 6 dollárba kerűlnek az upgrade unit-ok.http://www.ProfessionalSurf.com/?ref=2567

Regisztráláskor kapsz $6 -at ,és napi 6% azaz($0,36)20 oldal leszörfözesét.Itt is ugyanúgy lehet upgradelni Itt  is 6 dollárba kerűlnek az upgrade unit-ok minimum ki fizetés $20

http://www.megasurfers.com/?ref=2035

Itt is gerisztráláskor kapsz $10 -at ,es napi 10% azaz(1$) 50 oldal leszörfözesét . Itt ha upgradent veszel akkor  no minimum a kifizetés ,minden honap 5 -10 között.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2005-07-27
 
Valutaváltó


=
 
Vendékönyv

Újra üzemel a vendégönyv! Katt a képre!  

 

RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!