PÉNZKERESÉS!!!
PÉNZKERESÉS!!!
Menü
 
EZEKET AJÁNLÓM!
 
Részletes magyar leirás és tippek

Érdemes kipróbálni a 4daily.com-ot. Gyakorlatilag semmit nem kell csinálni, regisztrá ció után (a regisztrálást mindig az adott linken a "SIGN UP" esetleg "JOIN" gombra kattintva kell kezdeni, aztán be kell írni az adatokat) kapsz egy 4$-os szintet. Ezután elindítod az automatikus szörfölést, akár ott se kell ülni a gépnél. Ha 40 lapot láttál (elvilleg) aktív tag lettél. A számládon jóváírnak 16 centet (4%). Ezt minden nap megteheted, ha eléred a 8$-t havonta fizetnek. Ha befizetsz 4$-t (8$-os szint) már napi 32 centet írnak jóvá, és így tovább. Akinek van devizaszámlája, érdemes 8-12$-al megnövelni az alapot, (upgrade) Egy ilyen upgrade 50 napig él, ezalatt naponkénti szörföléssel 8$-t hoz, vagyis a dupláját. Ha beszervezel másokat az ő upgradejeik után is kapsz 4%-ot. Így naponta akár több dollárt is kereshetsz, análkül, hogy akár rá kéne nézni az egészre, csak futtatod egy ablakban...
http://4daily.com/?ref=2985


Jó tudni, hogy több oldal egyidejű futtatásához ideális felület a Maxthon böngésző , amit a www.maxthon.com oldalról tudsz letölteni. Vele jár a Roboform automatikus jelszóbeíró, ingyenes használatnál csak 10 jelszót hajlandó megjegyezni, érdemes előre átgondolni, hogy melyik 10 legyen ez. Ha mégis rosszul választottál a „My Roboform Data” mappát keresd a javításhoz.


Most különösen érdemes benevezni az 5cashdaily-re (egyetlen hibája, hogy elég lassan jön fel az oldal), itt még néhány napig 5$-ért 15$ upgradet adnak, az adminnak most volt a születésnapja, vagy mi. Én 15$-ért vettem 45$-t plussz az 5$-os alapszint, így már 50$ után kapok napi 2.50$-t. A fizetési feltételek szerint aug. 20-án kaszálok kb. 110$-t. Ugye ez nem is hangzik rosszul?
A link http://www.5cashdaily.com/?ref=4714


Néhány másik link:
PaidYou.com http://www.paidyou.com/?ref=4459
Paradisepaid2 http://www.paradisepaid2surf.com/?ref=2740
5daily.com http://5daily.com/?ref=7627
Studiotraffic http://www.studiotraffic.com/index.php?refid=61757
Maxsurf http://www.maximumsurf.com/index.php?refid=2747
Autosurf300 http://www.autosurf300.com/?ref=1091
6cashdaily http:// http://www.6CashDaily.com/?ref=4912

Hasznos tudnivalók


Most a 4daily-n kibocsátanak egy Debit Card-ot, amihez bármikor hozzájuthatsz, ha van már 25$ a cashbalance-ban (utolsó sor). Ez egy síma Master Card, amivel bármelyik ATM automatában vehetsz fel pénzt, továbbá ráteheted a más surf site-okon PayPal, e-gold, Moneybookers-ben szerzett keresetedet is. A Stormpay-nél is ven hasonló, itt 29.50$ az ára.


Az autoszörföt felhsználhatod arra is, hogy angol nyelvű weblapokat reklámozz. Felviheted a saját linkjeidet (többnyire 5-öt), pl. a GDI-től kapott linket, vagy egy másik autoszörfös oldal saját linkjét. Így tudsz hálózatot szervezni.


Hasonló lehetőség a Cashfiesta, itt egy reklámcsík kerül a gépedre és gyüjti Neked a pontokat. 50$ után fizetnek, ezt egy-két hónap alatt eléred.
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=hildus


Az internetes bankokról "payment processor"


Az E-gold
Az e-gold valójában egy virtuális pénz melyet egyre több internetes cég használ fizetési eszközként. Egy e-gold számla nagyon hasonló a valós bankszámlákhoz, vagyis a háttérben valós pénzek vannak (itt inkább valódi arany, ezüst és platina!), de itt a számlán lévő e-metal nem kamatozik, viszont bármikor áttranszferálható egy másik e-gold számlára vagy kivehető és beváltható valós pénzre (pl. Ft-ra).
Az e-gold számla nyitása ingyenes. Viszont kétféle költséggel lehet számolni. Az egyik a transzferek díja, ami az átutalni kívánt összeg 1%-a, max. $0.5. A másik pedig havi díj ami attól függ, hogy az előző hónapban mennyi pénzt tartottunk a számlánkon átlagosan - az előző havi napi egyenlegünk átlagának évi 1%-a. Ez így elég bonyolultam hangzik, de itt egy példa: ha 1 évig $100-t tartanánk a számlán, akkor ez havonta csak az $1-nak a 12-ed része (~ $0.08). A http:// www.e-gold.com címen nyithatunk egy e-gold számlát, ha még nincs A regisztrálás értelemszerű, de megemlítek két kifejezést.
Passphrase = password (jelszó, ami legalább 6 karakter betűt és számot is kell tartalmaznia)
Turing number = egy hatjegyű véletlen szám-nak a képe, amely minden tranzakciónál generálódik (ez egy biztonsági szám, csak arra a tranzakcióra érvényes) pl. a regisztrációnál vagy a számlára történő belépésnél, stb.
A pénz kifizetését egy független cégtől kérhetjük, melyekből már egyre több létezik, ezek különböző váltási díjakkal dolgoznak. Ha csekken kérjük a kifizetést $1-$3 közötti a díjat számolnak fel. A csekket pedig beválthatjuk egy OTP-ben vagy a K & H-nál vagy egy másik bankban. A bankszámlánkraa is utalhatjjuk, de az általában sokkal többe kerül, mert mindkét oldalon fizetni kell (a mi bankunk is levesz pénzt, meg a kifezető is!!!) - viszont sokkal gyorsabb. Elég sok cég fizet e-goldon keresztül, úgyhogy éredemes nyitni egy számlát.
Legkönnyebben az Icegoldon (átutalás) vagy az Omnipay-en (csekk kérés) keresztül tudunk hozzájutni a pénzünkhöz. Mikor beírjuk az oldal címét http:// www.icegold.com ) , utána a Sell e-currency linkre kell kattintani.. Ezt kitöltve rákattinthatunk a proceed gombra (A SZÁMLASZÁMOT PONTOSAN ÍRJUK BE!!!). Ezután megjelennek az általunk beírt adatok, ahol egy utolsó ellenőrzést tehetünk. Ezután jön maga az E-goldos adatoknak a megoldása. Három mezőt kell kitölteni. Az E-gold-os számunkat, a jelszavunkat, és az ellenörző kódot. Ezután készen is vagyunk, az átutalásról e-mailban kapunk értesítést. Az Omnipay használatánál először be kell regisztrálni a http:// www.omnipay.com címen. Utána hitelesíteni kell az e-gold accountunkat, ezen azonban a rendszer keresztülvezet, csak az utasításokat kell követni.
Most a 4daily kártyájára is átutalhatod a nyereményed!


A Stormpay
A Stormpay előnye, hogy közvetlenül összekapcsolható magyar deviza számlával. Ilyet legkönnyebb a ZIB-nél nyitni. Adnak hozzá internetkártyát is (nem mágneskártya)
Új lehetőség, hogy a Stormpaytől 29$-ért ún. debit card igényelhető, amellyel bármely ATM automatánál lehúzhatod a számlán lévő pénzt.
http://www.stormpay.com/?89993

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2005-07-27
 
Valutaváltó


=
 
Vendékönyv

Újra üzemel a vendégönyv! Katt a képre!  

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!